Het automatiseren én beveiligen van bedrijven wordt steeds complexer

We kennen ze wel, de termen Cloud, VOIP, hosting, hybride, hacking en security. Allemaal zaken waar bedrijven vandaag de dag mee te maken krijgen. Bedrijfsautomatisering levert veel voordelen op, sterker nog, het wordt onmisbaar, zowel voor de ZZP’er als voor de multinational. Het is een onmisbaar deel geworden van de dagelijkse processen.

Door bedrijfsprocessen te laten automatiseren ervaart de ondernemer rust, zodat hij zich volledig kan focussen op de corebusiness. JDS ondersteunt en ontzorgt hierbij volledig, zowel op het gebied van voorlichting als ook op het gebied van installatie en onderhoud. Door het aanbieden van meerdere ICT-automatiseringsdiensten is JDS een partij die altijd tot een voor jou werkende oplossing komt.

Allround-oplossingen voor jouw bedrijfsautomatisering

Voor een vlotte bedrijfsvoering is bedrijfsautomatisering een must. Je wilt beschikken over snel internet, voldoende opslagruimte en een goede beveiliging. Ieder bedrijf heeft andere behoeften. Zonder internetverbinding is het bedrijf afgesloten van de buitenwereld. Communicatie is dan vrijwel onmogelijk. JDS zorgt voor een professionele internetverbinding die werkt én beschikbaar is. In veel gevallen leveren we een tweede verbinding die naast kort uitval ook onderhoud van de leverancier opvangt. Zo is iedereen binnen het bedrijf altijd bereikbaar.

“Gevaren liggen op elke hoek van het internet. Zorg ervoor dat jouw “poort” goed gesloten is en dat de toegang duidelijk is vastgelegd. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor werken op kantoor, maar ook thuis. Zeker nu thuiswerken meer dan normaal is. Bescherm jouw bestanden en voorkom problemen met hackers. Zorg dat jouw beveiliging optimaal geregeld is”, aldus Lejos Schouwenberg.

VoIP-telefonie en werken in de Cloud

Voice over IP is niets anders dan telefoneren via het internet. Bij hosted VoIP wordt je bestaande internetverbinding gebruikt als telefoonverbinding. Vanuit een online portaal is je hele telefonieomgeving toegankelijk. Gebruikers kunnen via het bedrijfsnetwerk ieder vast en mobiel toestel in de centrale bellen. Hierdoor ben je voortaan altijd en overal bereikbaar. Wanneer je niet op kantoor aanwezig bent, kun je op je telefoon, via een app ‘kantoor op afstand’ aanzetten en worden de inkomende oproepen automatisch doorgestuurd naar jouw mobiele telefoon. Je hebt met VoIP ook de mogelijkheid om eenvoudig door te schakelen naar je collega’s.

Bij werken in de Cloud worden je data op een externe Cloudserver opgeslagen. In dit snel veranderende digitale tijdperk is werken in de Cloud inmiddels bij veel bedrijven al de normale gang van zaken. Er zitten veel voordelen aan. Doordat jouw data in een datacenter zijn opgeslagen, heb je altijd de zekerheid dat je een veilige back-up van je gegevens hebt. Je betaalt alleen voor het aantal gebruikers dat ook daadwerkelijk in de Cloud zit. Hier heb je passende abonnementsvormen voor, die je gemakkelijk aan kan passen als de situatie daar om vraagt. En waar ook ter wereld heb je toegang tot jouw data en documenten, mits er een internetverbinding is.

JDS faciliteert met een eigen Cloud-oplossing, met een datacenter dat bij ons gehuisvest is en niet op een onbekende locatie. We volgen de ontwikkelingen en tendensen in de markt, waarbij we de mogelijkheden van onder andere de Microsoft Online producten toepassen in je bestaande en/of nieuwe automatiseringsomgeving.

Kennisfabriek

Omdat wij volledig op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en de techniek kunnen we voor een optimaal werkende automatisering zorgen. Specialisaties hebben ertoe geleid dat we veel kennis en kunde in huis hebben om alle geautomatiseerde processen om te bouwen tot één geheel. Daarnaast zijn we in staat om dit op de juiste manier te ondersteunen. Storingen worden in veel gevallen via gerichte monitoring opgespoord en voorkomen in de meeste gevallen uitval van systemen. En als er zich dan een probleem voordoet zorgt onze service-afdeling voor een snelle oplossing.

JDS is dé gesprekspartner die meedenkt over je visie voor de lange termijn

Het automatiseren van jouw bedrijf is een ‘een-tweetje’. Wij onderzoeken alle processen, behoeften en eisen. Daarna zoeken wij de beste oplossing. Zo maken wij van een complexe automatisering een “maatwerkpak”. Hierin verwerken wij alle facetten die nodig zijn, zodat jij je kunt concentreren op jouw eigen werkzaamheden.

Wij bieden:

  • Professionele communicatielijnen

  • Beveiliging

  • VOIP telefonie

  • Hosted werkplekken vanuit ons eigen datacenter

  • Office en Microsoft 365

  • Hybride oplossingen met eigen servers

  • Werkplekken

  • Printers

GA TERUG